Overlad det "kedelige" til andre og
gør det du er bedst til..

Opret VirksomhedBogføringAdministration

"En tømrer tjener sine penge bedst på en byggeplads.."

Frigør mest mulig af din tid til det du er bedst til og koncentrer dig om at skabe omsætning. Det betaler sig altid på den lange bane.
Vi er bedst til at ”nørde” med det du syntes er kedeligt - f.eks. lønadministration, skatteregnskab og øvrige regnskaber. Og vi kan faktisk godt lide det. Et uoverskueligt regnskab for dig, er ofte et simpelt regnskab for os. En billig revisor kan være en uundværlig hjælp i forbindelse med dine regnskaber.
Vi kan varetage hele din virksomheds administration, så du kan koncentrere dig om netop dit speciale.

Gennemgang af regnskab

Alle virksomheder har behov for og er forpligtet til, at have et bogholderi i større eller mindre omfang. Vi oplever at langt de fleste virksomhedsejere ikke har den store interesse i det administrative arbejde og ser det som en sur pligt. Bogføring behøver ikke være den store udfordring, som mange gør det til. Hvis tingene er sat i system og man kender sit behov, er det oftest langt mere overskueligt, at holde styr på sin virksomhed. Vi rådgiver og sætter virksomhedens økonomi i system for dig, så du kan minimere den tid du bruger på administration og lægge din kræfter på de opgaver du tjener penge på. Så få hjælp til dit regnskab allerede i dag – vi hjælper med dit skatteregnskab, lønadministration og ikke mindst yder vi rådgivning af moms.

FÅ MERE AT VIDE


Regnskabsassistance

Der er mange regler og lovgivning der skal overholdes, når man skal bogføre for sin virksomheden, og der kommer nye til flere gange om året. Det tager alt sammen tid og kræfter at skulle sætte sig ind i og holdes ajour, så man ikke misser et fradrag eller får en ekstra regning fra SKAT. Derfor vælger mange også at holde fingrene helt fra bogholderiet og få andre til det i stedet. Vi tilbyder løsninger, hvor du har din egen kontakt person, som altid har fingeren på din virksomheds økonomiske puls. På den måde kan du få hjælp til dit regnskab, herunder skatteregnskab, og ydermere få rådgivning af moms m.m. Du kan vælge imellem en fast løsning, hvor du betaler samme beløb hver måned eller en fleksibel løsning, hvor du betaler for de timer du reelt bruger. Uanset løsning vil du hver måned modtage en rapport med din virksomheds regnskaber. Rapporterne kan sættes op efter ønskede oplysninger.

VI KAN HJÆLPE DIG HER


Regnskabskontrol - Controller

Det er meget forskelligt, hvor meget den enkelte selvstændige vil være inde over virksomhedens økonomi og på hvilket niveau. I rigtig mange tilfælde kan det dog være en god idé at få andre øjne på virksomhedens økonomi. Når din bogføring varetages af Insanma, har vi det store overblik og kan derfor også rådgive dig bedre. Hos os kan du tilkøbte en ekstern økonomiansvarlig, også kaldet en Controller. Du får mindst én gang i måneden et møde med din Controller, hvor i gennemgår virksomhedens økonomi og du får ærlig råd og vejledning. Vejledningen dækker mere en blot skatteoptimering og momsregler. Vi går ind og kigger på din virksomhed og kommer med forslag til justeringer og besparelser. Du kan bland andet få svar på, om du har råd til at udvide virksomheden med flere medarbejdere? kan du foretage investeringer? kan du gøre mere for at optimere pengestrømmen i din virksomhed uden det gør ud over din konkurrenceevne? Vi kigger altså på hele din virksomhed og ikke kun de kolde facts og tal. Du er eksperten på din branche og derfor lytter vi til dig. Du er altid velkommen til at henvende dig omkring din virksomhed med spørgsmål vedr. regnskaber, lønadministration m.m.

STIL DIT SPØRGSMÅL HER

Samarbejdspartnere på regnskab

dinero-logo
economic-logo

Vi kommer gerne til møde og ser din virksomhed

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Få en hurtig afklaring på din virksomheds behov

Ring 70605010