Lad os klare papirarbejdet
så kan du gå i gang med din forretning..

EnkeltmandsvirksomhedIværksætterselskabAnpartsselskab

Opstart af egen virksomhed – start & opret firma her

Er du i tvivl om hvilken virksomhedsform du skal vælge, når du skal starte egen virksomhed? Så kan du læse mere om mulighederne nedenfor. Har du brug for råd og vejledning i forbindelse med opstart af egen virksomhed, så må du meget gerne kontakte os. Vi står klar med vores faglige ekspertise, i forhold til at starte egen virksomhed. På den måde kan du trygt starte eget firma med os på sidelinjen til at guide dig.

Hvad er en Enkeltmandsvirksomhed?

En enkeltmandsvirksomhed er en personligt ejet virksomhed med kun én ejer. En enkeltmandsvirksomhed er ikke en selvstændig juridisk enhed, som et Iværksætterselskab - IVS eller Anpartsselskab - ApS. Det betyder, at du og virksomheden er fælles om aktiver og at du hæfter personligt for de aftaler virksomheden har indgået - herunder også gæld. Ved oprettelse af en enkeltmandsvirksomhed er der ingen krav om kapital. Du kan derfor starte din egen virksomhed uden at skulle stille med et kontakt indskud. Enkeltmandsvirksomhed er ikke underlagt selskabsloven og kan derfor være mere overskueligt, at administrere. Hvis du har spørgsmål til administration af en enkeltmandsvirksomhed er du velkommen til, at kontakte os. Vi står klar med hjælp til start af din virksomhed.

Lad os komme i gang

Hvad er et Iværksætterselskab?

Et iværksætterselskab stiftes og fungerer på samme måde som et anpartsselskab, men er forpligtiget til at opspare mindst 25% af overskuddet indtil selskabet kan omdannes til et normalt anpartsselskab. Ved stiftelse af et IVS skal der være en selskabskapital på mindst 1 kr. Et iværksætterselskab er en selvstændig juridisk enhed. Selskabet og ejer er derfor adskilt. Det betyder at din hæftelse, under normale omstændigheder, er begrænset til den selskabskapital virksomheden er registreret med. Iværksætterselskaber er underlagt selskabsloven. Hvis du har spørgsmål til administration af et iværksætterselskab og de regler det er underlagt, og i det hele taget til af etablering af egen virksomhed er du velkommen til,  at kontakte os. Vi stiller vores faglige ekspertise til rådighed i forbindelse med hjælp til start af virksomhed.
 

Hvad er et Anpartsselskab?

Et anpartsselskab er et kapitalselskab, hvor de indskudte midler står bundet i selskabet. Selskabet kan ejes af personer eller andre selskabet. Et anpartsselskab kan have mange ejere. Ved stiftelse af et ApS skal der være en selskabskapital på mindst 50.000 kr. Har du ikke mulighed for at indskyde 50.000 kr. til selskabet, kan du stifte et Iværksætterselskab - IVS. Et anpartsselskab er en selvstændig juridisk enhed. Selskabet og ejer er derfor adskilt. Det betyder at din hæftelse, under normale omstændigheder, er begrænset til den selskabskapital virksomheden er registreret med. Anpartsselskaber er underlagt selskabsloven. Hvis du har spørgsmål til administration af et anpartsselskab og de regler det er underlagt, er du velkommen til, at kontakte os. Vi kan guide dig ved opstart af virksomhed. Så start selvstændig virksomhed allerede i dag – vi hjælper dig hele vejen.
 

Vi kommer gerne til møde og ser din virksomhed

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Få en hurtig afklaring på din virksomheds behov

Ring 70605010