7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Impound Gladiator Kyskhedsbælte – Sølv

Varenummer (SKU): 21255 Kategorier: , , ,
Produktbilleder

449,00 kr.

Når BDSM skal være både frækt og elegant, er Impound Gladiator Kyskhedsbælte til din mandlinge sub svaret på dine hedeste fantasier. Vælg den af de 3 medfølgende basisringe, som passer bedst, før penis ind i buret og luk ringen med hængelåsen, så din glad … læs mere her

Er Impound Gladiator Kyskhedsbælte - Sølv på lager?

Annonce
Køb Impound Gladiator Kyskhedsbælte - Sølv

(7 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Impound Gladiator Kyskhedsbælte – Sølv
  • Pris: kr. 449.00
  • Vare ID: 21255
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Impound Gladiator Kyskhedsbælte - Sølv

Impound Gladiator Kyskhedsbælte – Sølv fra Impound

Sexlegetøj er af mange brugt til at sætte liv i soveværelserne rundt omkring i Danmark. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er der mange, der finder det de leder efter hos Impound og mangler du eller I noget der kan give lidt ekstra liv, kan I roligt prøve denne Impound Gladiator Kyskhedsbælte – Sølv. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, varerne kommer pakket neutralt ind, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Impound Gladiator Kyskhedsbælte – Sølv giver helt nyt liv til sexlivet

Impound Gladiator Kyskhedsbælte – Sølv kan på grund af dens store popularitet nu findes i den populære kategori Fetish,Kyskhedsbælte,Impound,Kyskheds Sexlegetøj. Der kommer hele hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Impound Gladiator Kyskhedsbælte – Sølv i den kendte webshop Sinful.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Impound Gladiator Kyskhedsbælte – Sølv – fordele ved at købe online

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Impound Gladiator Kyskhedsbælte – Sølv på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

7 reviews for Impound Gladiator Kyskhedsbælte - Sølv

Vær den første til at anmelde “Impound Gladiator Kyskhedsbælte – Sølv”